(Android/iOS) Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles daha çox sikkə modifikasiyası
Feb 5, 2022 19:53:43 GMT 1
Post by dutesttosvingrlin on Feb 5, 2022 19:53:43 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox sikkə modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles 2022 version ▞▞▞
Oyunu sevirəm, amma mənə elə gəlir ki, siz belə bir oyun yaradacaqsınız. Siz ən azı min və daha çox səviyyəyə malik olmalısınız, bunun əvəzinə otuzdan çoxunu bəyənməlisiniz. Bu əyləncəli oyundur, lakin daha çox səviyyəyə ehtiyac duyur.
Çox yaxşıdır amma o qədər çox reklam var amma başqa cür yaxşıdır İndi yükləyin!!!
iyii 🤗
Həddindən artıq reklam var və onlar onu 1 oyunda baxmağa məcbur edirlər ki, siz heck kimi digər səviyyələri oynamadan əvvəl 5 reklamı var idi.!!!
H👑
əla super 👍👍👍👍👍👍
Who is? Teka-Teki Merangsang Trivia kjo
Hələ düzgün qiymətləndirmək üçün kifayət qədər ifa olunmayıb. Yaxşı oyun görünür. Bir az asan atm. Davam ..... birbaşa bu oyunu nəzərdən keçirdikdən sonra reklamlarla axmaqcasına gülünc oldu. Tapmacanı həll etmək üçün mənə 20 saniyə, sonra hər tapmacadan sonra 30 saniyə vaxt lazımdır. Həqiqətən oyunu aşağı salır.... tonunu azaldır. 4*-dən 2*-ə endirildi
Bulmacalar o qədər asan və saniyələr ərzində həll oluna bilər ki, hər tapmaca arasında 25 saniyəlik reklamı izləməyə gülməyə dəyməz. Qrafika çox sadədir və bu, sadəcə olaraq, öz-özünə işləyən bir oyundur. Reklamlardan pul qazanmaq üçün fon kimi görünür. Əgər televizora baxarkən oynamaq istəyirsinizsə, o zaman uyğun olardı. İstifadə etdiyi yaddaşın miqdarı da şübhəlidir.
superrr
Hər şeydən əvvəl yaxşı...ÇOX ELAN İNSANLARINA YOL!!!Hər buraxılışdan sonra dərhal bir reklam gəlir.O qədər MƏNZİYYƏTLİDİR!!!!Lütfən, reklamları yavaşlatın.Çox insanlar daha çox pul qazanmaq üçün sadəcə olaraq oyuna reklam qoyurlar. .Beləliklə, əminəm ki, siz bunu edirsiniz, amma həqiqətən pula ehtiyacınız var yoxsa insanların bu oyunu sevməsini istəyirsiniz?!!Lütfən, sürəti azaldın. Mən bu oyuna reklamların 5-dən 3-nü verirəm və unutdum. yarpaqların həqiqətən asan olduğunu qeyd edin!!!Bəlkə "Daha çətin" olan daha çox tapmaca göndərin, bu daha yaxşı olardı, amma yaxşı oyun😌
Mən bu oyunu o qədər oynamışam ki, bütün səviyyələri tamamladım və daha çoxunun əlavə olunmasını gözləməli oldum! Mütləq tövsiyə edin!
Maraqlı oyun idi 2 günə bitirdim
Öyrənmək belə asan oyun. İstifadəçi interfeysi asanlıqla naviqasiya edilə bilər. Halbuki həddən artıq çox reklam zəhlətökən olur. Ancaq buna baxmayaraq, bu, 8/10 oyun proqramıdır.
Mən bu oyunu çox sevirəm, məni o qədər düşündürür ki, beynim üçün o qədər çətin olur ki, məni çox aldadır və özümü ağıllı hiss edir
Mən bu proqramı sevirəm, bc bu, beyninizi çox düşünməməyə və yalnız suallara fikir verməyə məcbur edir. Mən buna tam başlayardım, amma məni narahat edən odur ki, hər dəfə bir şey əldə etdikdə əlavələr açılır! Bu, çox narahatdır və buna görə də onu sildim. Zəhmət olmasa düzəldin!
Hələ yükləməmişəm, amma görünüşünə görə heyrətamiz olacağını düşünürəm. İstifadə etmədiyim üçün onu üçdə qiymətləndirirəm.
Bu yaxşı oyundur. Reklama baxmadan heç bir xal qazana bilməzsiniz... Hər kəs reklamlara baxa bilməz. Reklamlar mənim ən böyük problemimdir.
Aman Allahim bu oyunu cox sevirem reklam yoxdu amma wifi açanda oynaya bilmirem ama yaxwidir beyendim eminem ki sən oğlun bu oyun kimi olacaqsan mənə çox oxşayacaqsan indi yükləməlisən
Oyun əyləncəlidir, lakin səviyyələr həqiqətən asandır Mən bütün səviyyələri iki dəfə tamamladım!
Əyala👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤
o qədər yaxşıdır ki, bu proqram beynimi yaltaqlayırdı və IQ məncə, bu, indiyə qədərki ən yaxşı oyundur
Bu oyunu men cox sevdim.Mence 5 ulduza deyer.👍
Bu oyunu bəyənirəm .... Ancaq çox az səviyyə var .... Mən bütün oyunu 30 dəqiqə tamamladım...... Daha çox səviyyə istəyirəm ... bu səviyyələrlə bağlı məsələni həll edin ... bu olmalıdır 200 də ........ Xahiş edirəm mənə bir şey cavablandırın ki, üzr istəyirəm .Soruşmaq istəyirəm ..başqa beyin oyunlarınız varmı ? ? ....... oyununuzu sevirəm amma çox kiçikdir ..çox azdır ..... Mən sizdən daha çox səviyyə yaratmağınızı xahiş edirəm .........və cavab yazın ..... ..... Odur ki, lütfən, Thankfull prachi cavablandırın...
ela 10000000 ⭐
Çox gözəl oyundu insan zehnini gücləndirir
bu mənim balaca beo üçün əladır onu məşğul edir və mən darıxdığımda oynayıram üstəlik çoxlu reklam yoxdur
Who is? Brain Teaser & Riddles रोचक smx
Sevmədim, çünki səviyyələr təkrarlanır, bu oyunu sevmirəm. Yenidən həll etmək darıxdırıcıdır
Vay, mən bu oyunu çox bəyənirəm nə vaxt bir səviyyəni bitirsəm reklamlar olur ona görə də bu oyuna 3 ulduz verəcəyəm ki, mən bu oyunu oynamağa davam edəcəyəm və qardaşım oynayır və o, heç kimi tapa bilmədi, ona görə də ona kömək etdim ki, bu, həqiqətən əyləncəli oyun idi. sadəcə zəhmət olmasa bu reklamları bir də etməzsiniz çünki onlara nifrət edirəm amma indi anladım ki bir dəfə interneti bağladım və mənə heç bir reklam vermədi reklamsız sadəcə üşüdüm sınayın uşaqlar mənə inanın mənə işləyəcək hər oyun və təhlükəsiz qalmaq ümid uşaqlar sərin h
Bu oyun 11-ci səviyyəyə qədər əyləncəli idi və çox çətinləşdi və bu, daha çətin istisna olmaqla, əsasən başqa bir oyunun surətidir. Həmçinin hər səviyyədən sonra bir reklamı izləməlisiniz. Məsləhətimi qəbul edin və bu oyunu YÜKLƏMƏYİN.😡
Oyun çox yaxşıdır, amma problem səviyyələrin təkrarlanmasıdır və biz bu səviyyəni bir dəfə daha etməliyik və bir səviyyəni bitirdikdə reklamlar gəlir, ona görə də oyun başlayanda bir növ bulanıq olur, buna görə də cəhd edin. reklamlarda çox şey verməyin. Bu mənim problemlərimdir😢
Xidmətsiz, məqsədli oynanılıb. Mən bu oyunu reklamlarla oynamağı təsəvvür edə bilməzdim və onların bəzi *pazlları* o qədər axmaqcasına qarışıqdır ki, mənası yoxdur. Mən bu yadplanetli üçün əlimdən gələni etməyə 2-3 dəqiqə sərf etdikdən sonra Uninstaller oldum. Mən, yarı, cavabın nə olduğunu hiddətləndirən idman üçün bir ipucu istifadə etməyə məcbur oldum. Məqsədli şəkildə oyunçuları hər 30 saniyədən bir reklamlara baxmağa məcbur etdikdən sonra göstərişlər almaq üçün onları reklamlara baxmağa məcbur etməyə çalışır. BU OYUNDAN KAÇININ.
onun gözəl heç bir reklam çox aşağı indi yükləyin
Mən bunu bəyəndim, lakin əlavələr o qədər pis idi ki, mən onu 3 ulduzla qiymətləndirdim
Darıxdırıcı və çoxlu reklamlar. Hədəf auditoriyası kifayət qədər aydın deyil. Bu oyunun hədəfi uşaqlardırsa, reklamlar daha az olmalı idi. Nə vaxtsa növbəti səviyyəyə keçmək üçün reklama baxmaq lazımdır. Hədəf auditoriyası böyüklərdirsə, ipucu olaraq hər şeyi silkələməkdən əl çəkin. Oyun ona görə heç vaxt çətin olmayacaq.
Bomba sözüm yoxdur
Çoxlu reklam var!! Həm də hər düzgün cavabdan sonra xal toplamaq üçün videolara baxmağınıza səbəb olur. Sonra hər düzgün cavab üçün reklamdan dərhal sonra mükafat üçün başqa bir reklam.
super oyundu
Mən bu oyunu sevirəm, onu oynayanda məni sevindirir və həll etmək üçün çoxlu tapmacalar var, bu, indiyə qədərki ən yaxşı oyundur
Acgöz inkişaf etdiricilər. Siz əslində oyunu oynamaqdansa reklamlara baxmağa daha çox vaxt sərf edirsiniz.
Yalnız təsadüfi oynamağa başlamaq necə əlavə nifrət..... No pics yalnız səs.
oyun çox maraqlıdır və orada beyninizi ələ sala bilərsiniz və tam həzz alın
Super oyundu hamıya tövsiyə edirəm
Who is? Brain Teaser & Riddles Xırda-xuruş vyh
Əyləncəli başladı, lakin çoxlu reklamlar çox tez cansıxıcı oldu
Hətta birinci səviyyəyə daxil deyil və reklamlar oyunu aşmağa başlayır. Oyunu keçirdiyim 5 dəqiqə ərzində oyunu oynamağa sərf etdiyimdən daha çox reklam izlədim. Məncə buna dəyər deyil. Pulsuz oyunlar üçün reklamlar vacibdir..... Kaş ki, bütün digər səviyyələrdə olsun. Mən reklamları atlasam belə, onlar yenə də açılır. 0 ulduz verə bilsəydim.
Real Gangster Crime Action yop
4 yalnız çox AD səbəbiylə