Post by dutesttosvingrlin on Feb 5, 2022 20:02:53 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátor primogemů ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Velmi dobrá hra, ale přeji si, abyste přidali alpha 1 2, ale jinak si myslím, že je opravdu dobrá, stojí za to zaplatit plnou verzi, někdy mě to rozzuří, takže pokud se snadno naštvete, nemyslím si, že se vám bude líbit, ale je to zábava
Vraťte mi mých 1:500 dolarů, hra je odpad a jak nemůžete vystát věci dobře, neutrácejte své peníze za tuto hru, také to trvá téměř 10 hodin, než porazit hru 3 jako brácho, přestaň s penězi
Píše mi to že aplikace ne pracuje
Hello Neighbor: The Secret Neighbor Party Game - TLAMA ...
Proč mi to pořád ukazuje když udelam akt 1 tak si musím koupit plnou hru za 600kc
Ovládání není příliš optimalizováno, soused vás příliš snadno najde. Zdá se, že port byl proveden velmi špatně a rychle se soustředil spíše na finanční stránku namísto výkonu a základních ovládacích prvků.
Hra dobrá ale celkem časté bugy, napříklat když mě soused chytí tak mě to respawne ale nemůžu se hýbat a musím otevřít a zavřít hlavní menu. A v 2 aktu musím restartovat celou hru a ještě je to příšerně přeložené do češtiny. jinak skvělá hra
Skvělá hra bez reklam plynulá hratelnost dobrý příběh, MB jsou trochu moc, ale je to OK, i když je to skvělá hra Ty na výrobu této hry😊
Musí se toplatit
Je to dobrá hra, ale nikdy se nenačte správně napoprvé ani napodruhé. Může to fungovat pouze pokud hru přeinstalujete. Ale pádem je, že můžete přijít o veškerý pokrok. Kromě toho žádné problémy. Skvělá grafika, kvality a hratelnost!
Když jsem si tu hru nainstalovala tak jsem si řekla ahoj sousede to musí být nějaký trik ale jak jsem si nainstalovala tak není žádný trik ale je to originál prostě jak se na mě kouká kámoši když si naistaluji ale jim nainstalovat nejde a nemám to na mobil 👌 😂 Proč sem tam dala 4 hvězdy tak se mi to trošku nelíbilo když mě chytí soused nebo spadnu z výšky tak to musím restartovat ale je to pecka STAHUJTE💞👌✨
Nevím jak se mám dostat do červeného okna u sousedova domu přes ten satelit?
Mohly by přidat muliplayer jak na PC
Dávám 3 hvězdičky, protože jste to zvládli, takže musíte zaplatit peníze, což je podle mě velmi hrozné. Udělejte prosím tuto hru lepší tím, že za ni nebudete platit peníze, pls.
Hello Neighbor | JRC.cz
stáhnout Hello Neighbor apk nejnovější verzi od tinyBuild - nejrychlejší - zdarma - bezpečný pro zařízení Android. lstivá hororová hra o proklouznutí do
Musíte si koupit akt 23 a 4. Ale pro tapgamplay přichází akt 12 a 3, ale pro všechny se ukazuje koupit plnou hru. A řekněte společnosti, aby řekla, že otevřený akt 12 a 3 a závěrečný akt. V době, kdy tam uzamčení nebylo, ahoj soused neukazoval buy full act. Ale v dnešní době je to špatná zpráva, pls společnost, nekupujte plnou moc, pls, pls, všichni vás žádáme a nelžeme vám hloupé společnosti a myslíte si, že já a všichni budeme plakat? Ty zlý člověče Teď nehraju pls
Pro lidi, kteří nedělají hry, animují, nebo dokonce neznají úplně první základní informace o 3D, 2D animacích nebo nevytvářejí videohry, pak musí sakra držet hubu! Hrál jsem tuto hru a byla MNOHEM lepší, než si kdy kdokoli z těchto jackoffů myslel, že se vytvoří. Pokud jste skutečně dobří v hraní her, pak s touto nebudete mít problémy. Mimochodem, jsem 3D animátor, 2D animátor, stejně jako jedinec, který dělá hry (skriptování, renderování atd.) Dělám to všechno, takže vím a jak těžké je udělat videohru! Tyto věci nejsou procházky v parku! Překonejte svůj sebespravedlivý piedestal a nejen si uvědomte, ale přijměte fakt, že nemůžete dělat tyto typy inscenací a štve vás to! PS: Vývojáři, všichni jdete správnou cestou. Jste jen prokletí špatnými spotřebiteli.
Hello Neighbor Abenteuer qny
Stáhněte si Hello Neighbor 1.0 APK pro Android 2019 - Mhapks
Ahoj sousede tu hru sem prostě musel mít fůrt jsem se nato díval na YouTube tam to vypadalo že je to super hra ale když jsem si to nainstaloval tak to byla úplná kravina sklamalo mě to😥
Hello Neighbor Seiklusmängud rzd
Hello Neighbor Avventura plba
Potřebuji opravit konec aktu, protože kdykoli chráním malé dítě, vždy mě to z nějakého důvodu donutí jít nahoru a nemůžu jít nahoru.
Nelíbí se mi tato hra, protože ovládání je tak divné a musíte si hru koupit, abyste ji mohli hrát naplno. Pro mě je to ne
ROZUMÍM. Aby se vám na Xzone nakupovalo co nejlépe, používáme cookies. Při brouzdání našich stránek s jejich používáním souhlasíte.
Tuto hru mám nějakou dobu a hrál jsem ji mnohem víc než kteroukoli jinou hru, ale teď se to tak nějak opakuje. Navíc si musíte koupit celou hru, abyste mohli hrát všechny akty.
Toto je úžasná hra, protože je to samohororová hra a miluji ty typy her, kdy utíkáte od svého souseda a díváte se do sklepa, ty hry, které jsou hororové, jsou opravdu zábavné, na hraní této hry se rozhodně těším protože je to úžasné
Trapny
Mouse Simulator : rat rodent animal life ব্যাজ omms
Dobrá hra ale ten soused vás vidí na kylometru ale jinak dobrá hra
Tohle je strašná hra, kdo kdy s touto hrou přišel, očividně ji nenapadlo, povzbuzujete malé děti, aby vytvořily hru z vloupání a vstupu do domu sousedů Rodiče nedovolte svým dětem hrát tuto hru, je to také nebezpečné hra z něčeho, co by vás mohlo zabít nebo dostat do vězení, a prodávat to dětem je prostě nezodpovědné.
Velmi potřebuje optimalizaci pro všechna zařízení. Používám verzi exynos samsung galacy s8+ a píše se, že vaše zařízení není kompatibilní, ale stále funguje s nejnižší hranatou grafikou a hra trochu zaostává. Hra se v současné době nedá hrát, takže vyžaduje optimalizaci. Celkově může být hra návyková, pokud bude mít lepší optimalizaci. Osobně se mi líbí koncept hry.
Myslím, že tato hra je opravdu skvělá a je opravdu kreslená (to je dobrá věc), její příběh a maličkosti, které jste do ní z ničeho nic vložili, jsou kreativní. Celkově je to fantastická hra a můžete udělat další pokračování této hry, děkuji za vytvoření této úžasné aplikace.
Jediná logická věc, kterou můžete udělat je pokusit se vloupat do jeho domu a zjistit co tam ukrývá. Hello Neighbor je hororová hra plná utajení, ve které je
Pokud by někdo souhlasil, byl bych rád, hra je skvělá a zábavná za normálních okolností, ale je tu problém, který s ní mají všichni, hra bych byla zase skvělá! Ale víš, že musíme platit, pokud to bylo s akcemi zdarma, bylo to lepší, ale doporučuji vám vývojářům umístit alfy zdarma do obchodu Google Play, pokud hra takto zůstane👍. Hra je skvělá, zahrajte si ji vyzkoušejte 🙂
Chtěl jsem přístup k mým kontaktům bez vysvětlení, odepřen. Chtěl jsem přístup do mé galerie médií, odepřen a nenačtu se. Nevysvětluje, proč jsou tato oprávnění potřebná, jen se opakovaně ptá. Vysvětlete, proč je to nutné, než požádáte o povolení. Odinstalováno. Průměrná recenze hry na většině webů s recenzemi je 2 hvězdičky, takže nemáte pocit, že o mnoho přicházíte.
Opravdu toto je špatný, mám úplně stejný problém jako tady má většina lidí. Chce to po mě přístup k poloze, fotkám a ke kontaktům. Když odmítnu, začne blikat a podivně chrastit. Ještě mi to ani nešlo vypnout a musel jsem celý telefon restartovat. Také bych dal 0 * kdyby to šlo. Nedoporučuji.
Jako je to dobrá hra ale strašně mě štvalo že máte strašně daleký skoky a pak když chcete někam skočit tak to preskocite a ani nechcete
Úžasná hra, ale jeden problém, když dokončím suterén, pak mi ukáže, že zaplatím peníze, takže to budou jen vyhozené peníze, takže to opravte, protože bych chtěl hrát alpha 3 a 4
Ve skutečnosti jsem zde nedokončil žádné činy, protože nemám ponětí, co mám dělat. Hra vám ve skutečnosti neposkytne žádné vodítko ani nápady, co byste měli dělat. Takže myslíš, že na to musíš přijít sám? Myslím, že ve hře byla chyba? Protože když mě soused chytil, tak jsem se respawnoval a už to bylo na jiné scéně, postoupilo to na budoucí scénu, myslím? Tak jsem pokračoval odtamtud, znovu jsem chytil a pak jsem se vrátil na scénu, kde jsem měl pokračovat. Hra je taky divná.
to mi nedovolí na nic klepat a v mém věku tě nenávidím, malinko, udělej aktualizaci, protože to funguje fuj
Miluji tuto hru, ale prostě není správná. Když vyskočíte na střechu, odrazí se zpět
Jste spokojeni s aktualizací, ale prosím, udělejte další akce zdarma jako dříve, ať jsou mobilní uživatelé rádi, alespoň je to opravdu zklamáním, že hra není zdarma, nikdy jsem nečekal, že by to tinybuilds bylo. Doufám, že hra bude v budoucnu zdarma, protože vidíte, že mnozí s tím nejsou spokojeni, už vyděláváte peníze a také kde je tajný soused?